Бронюєм по цінах санаторіїв та готелів, без накруток і комісій
1P = 0.32 грн.    1€ = 37.76 грн.    1$ = 36.57 грн.    

Де зустріти Новий Рік 2016 в Карпатах?

19.11.2015

Новий Рік уже зовсім близько і вже кожен з нас задумується над тим де можна провести незабутню новорічну ніч. В народі кажуть: «Як Новий Рік зустрінеш, так і проведеш», - тому економити на виборі місця святкування не варто. В час активного розвитку туризму пропозицій святкування Нового року безліч і не загубитися серед усього моря варіантів зовсім не просто, саме тому ми постарались та виклали у цій статті найкращі місця для святкування Нового Року 2016.

Бальнеологічний курорт Трускавець

Перше місце в нашому списку рекомендацій безперечно займає найкращий курорт України - Трускавець, бальнеологічний курорт, що зажив слави на весь світ і який давно облюбували не тільки українці, але й гості з закордону. Беззаперечним фаворитом новорічних святкувань в Трускавці завжди був п‘ятизірковий готельний комплекс Міротель. Новорічна програма в комплексі Міротель щороку перетворюється в незабутнє шоу з відомими зірками, елегантним, багатим фуршетним столом та захоплюючими розвагами. Новий Рік 2016 не буде винятком, готель Міротель уже підготував феєричну програму сяткувань. Цьогоріч веселі ведучі із команди VIPТернопіль розважатимуть гостей, а відомі виконавці Время и Стекло, Виктория Олизе, Beathoven виконають свої найкращі хіти. Якщо ви прагнете незабутньо зустріти Новий Рік 2016, тоді без вагань обирайте готель Міротель.

Проте Міротель не є одноосібним лідером в проведенні справді яскравих святкових новорічних заходів, гідну конкуренцію йому складає готель Ріксос. Готельний комплекс Ріксос Прикарпаття щороку організовує неймовірне новорічне шоу, часто приємним новорічним сюрпризом для гостей стають виступи світових зірок.  В попередніх шоу програмах брали участь In-Grid, Потап і Настя Каменських, Lou Bega, Bad Boys Blue та багато інших не менш відомих артистів. Обираючи Рікос Прикарпаття для святкування Нового Року 2016 Ви отримуєте гарантію незабутніх вражень та чудового настрою на цілий рік.

Без сумнівів до трійки лідерів можна записати готель Женева. Новий Рік разом із гостями у готелі Женева зустрічали Стас П’єха, Друга Ріка, Глюкоза, Руслана Писанка, фіналісти шоу Голос Країни та Х-Фактор. З певністю можна стверджувати, що Новий Рік 2016 готель Женева зустрічатиме не менш гучно та помпезно аніж попередні. Новий Рік у Женеві це гарантія веселого свята в чудовій компанії з атракційною шоу програмою.

Гірськолижний курорт Буковель

Друге місце в списку наших рекомендацій впевнено віддаємо перлині Карпат, найвідомішому в Україні гірськолижному курорту Буковель. Зустріти Новий Рік в Буковелі - це мрія майже кожного любителя зимових видів спорту. Буковель - одна з небагатьох місцин, де на Новий Рік точно буде сніг. Програма святкувань в гірськолижному комплексі Буковель Вас не розчарує, минулого року Новий Рік у Буковелі зустрічали Руслана Лижичко, ведучий Ігор Посипайко, кавер бенд Carte Blanche, до гостей святкування завітали дід Мороз та Снігуронька, а малечу розважали веселі аніматори. Якщо ви бажаєте зустріти Новий Рік в справжній зимовій казці то Буковель це саме ваш варіант.

Гірськолижні курорти Драгобрат та Славське

Почесне третє місце в нашій рекомендації з гордістю розділили гірськолижні курорти Драгобрат та Славське. Обидва курорти інтенсивно розвиваються, нарощують відпочинкову базу та інфраструктуру. Новорічне святкування в цих місцинах буде насичене регіональним колоритом з надзвичайно цікавими народними звичаями та традиціями. Помпезних концертів за участі світових зірок тут звісно не буде, але веселе святкування гарантоване. Ці курорти чудово підходять для святкування в теплому родинному колі або у веселій дружній компанії. Невеликі концерти за участі місцевих гуртів розважать Вас не менш яскраво, ніж помпезні шоу.

Додати коментар

Хочу отримувати повідомлення про акційні пропозиції!